Asiakkaamme kertovat

Pro Asuntokauppa hoisi kaiken puolestani. Homma toimi kuin rasvattu. Sen lisäksi, että palvelu oli joustavaa ja juuri meille sopivaa, saimme asunnosta loistavan hinnan. Tähän varmasti osasyynä pitkä kokemus asuntokaupasta sekä asiakaspalvelusta, jonka takia paperityötkin sujuivat kuin itsestään eikä tarvinnut murehtia mistään ylimääräisestä.

Tämän lisäksi asunnostani otetut kuvat olivat erinomaisia. Suosittelen!

Kun myimme mieheni kanssa ensiasuntomme pois, valitsimme kiinteistövälittäjäksemme Pro Asuntokaupan. Kaupan tahti ja koko prosessi ylitti kaikki odotuksemme. Pro Asuntokauppa oli välittäjänä asiantunteva, lämminhenkinen, äärimmäisen tehokas ja piti meihin myyjinä aktiivisesti yhteyttä. Ennen kuin huomasimmekaan, oli omasta mielestämme vaikea myyntikohde saanut uudet, tyytyväiset omistajat ja me asunnostamme toivomamme hinnan. Suosittelemme Pro Asuntokauppaa lämpimästi!

Kiitos Pro Asuntokaupalle! Todella hyvä mieli jäi kiinteistön myynnistä ja tulen jatkossakin käyttämään samaa välittäjää.

Suosittelen ehdottomasti kaikille! Oltiin ajateltu myydä itse, mutta onneksi päädyttiinkin Pro Asuntokaupan puheille. Saatiin asunnosta paljon parempi hinta kuin toivottiin ja kaikki asiat hoidettiin tosi hienosti. Kiitos!

Pro Asuntokaupan välittäjät ovat asiantuntevia ja lämminhenkisiä. Asunnon myynti sujui vaivattomasti ja tehokkaasti. Minut pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, mikä oli minulle tärkeää.